Зак та Леся, наша пара в США

У липні 2019 року до мене зателфонував молодий американець і попросив познайомити його тільки з однією дівчиною ... У цей час дівчина була так зайнята своєю новою роботою, як асистент великого начальника, що в неї не було часу навіть на сон, не кажучи вже про побачення.

Завдяки моїй теплій підтримці та наполегливості через пару тижнів Зак та Леся познайомились на відео-побаченні. А на початку вересня Зак прилетів до Києва, щоб за покликом серця зустрітися з Лесею.

Зак взяв напрокат машину та ретельно підготувався для подорожі по Україні разом з Лесею. Романтичні прогулянки, приємне проведення часу, спільні мрії ... Зак і Леся дуже прив'язалися один до одного під час першої поїздки Зака ​​до Києва.

Великий привілей в моїй роботі - це бачити, як працює любов, незалежно від відстані, часу і національності. Любов говорить з серця чоловіка, робить його хоробрим і рішучишим, допомагає досягати більшого і розвивати його міжнародну історію кохання.

У грудні 2019 року Зак знову приїхав до Лесі в Київ. Він приїхав більш, ніж на місяць, і вони з Лесею були разом весь час, перевіряючи зростання їх відносин. У цій поїздці Зак та Леся обмінялися обручками, і з тих пір не знімають їх.

Зак почав регулярно їздити до Києва. Ми разом ходили на заходи. Навіть глобальна пандемія не змогла перешкодити їх зустрічам і вплинути на їх любов.

Саджаючи дерева в саду свекрухи, разом роз'їжджаючи по Києву, відвідуючи друзів і сім'ю, Зак став напівукраїнцем з серпня 2019 року.

Містер і місіс Джонс офіційно одружилися 11 червня 2021 року в США.

Зараз настав час Лесі адаптуватися в Америці і стати американкою. І незалежно від відстані, кордонів і часу їх молода сім'я і красива історія кохання будуть рости і процвітати. Так нехай вона надихне більше молодих хлопців, таких як Зак, слідувати їхнім серцям. Все МОЖЛИВО!

3 Малюків вже народилося у наших клієнтів в 2021! Matchmaking boutique Possible