Диво з України. Інтерв'ю з автором книги Джеймсом Гербертом Гаррісоном

Джеймс Герберт Гаррісон

Я рада оголосити завершення інтерв’ю з американським письменником Джеймсом Гербертом Гаррісоном, який нещодавно випустив свій новий роман «Диво з України», вигадану історію кохання, натхненну реальними подіями.

 

Розповідь про неймовірний романтичний зв’язок між молодою українкою та американським бізнесменом середнього віку розгортається в довоєнний період Східної України. Коли двадцятисемирічна Ірина Балабанова шукає свою другу половинку за кордоном і звертається за допомогою до міжнародного шлюбного агентства в Харкові, її перші враження від потенційних залицяльників повні розчарування.

 

Чисто випадково американець Джон Мастерс здійснив другу поїздку в Україну в пошуках романтики, незважаючи на величезну відмову з боку друзів і родини після подібного паломництва шість місяців тому до Одеси, поїздки, яка закінчилася розчаруванням і невдачею.

 

Сюжет розгортається в тому, що пара дивовижним чином збирається разом, погоджуючись одружитися, все ще спілкуючись за допомогою програмного забезпечення онлайн-перекладу. У книзі є цікава суміш драми, інтриги, божественного втручання та навіть трохи комедії.

 

Під надихаючою розповіддю ховається історія культури в Україні та труднощі (і головні нагороди) західного чоловіка, який шукає роману з жінкою в Україні.

 

«Я погрожував написати це багато років», — заявив Харрісон. «Ми з дружиною завжди вірили, що до цього причетна вища сила. Величезна кількість випадкових обставин, які трапилися під час цієї подорожі, була надто великою, щоб усвідомити».

 

Грунтуючись переважно на власному досвіді, Гаррісон вирішив перетворити книгу на художню літературу, щоб додати обсягу та розважальної цінності. «Мені довелося додати екстремального лиходія, якого можна знайти в усіх хороших вигаданих романах, але всі персонажі є справжніми особистостями, і весь досвід самотнього та майже змиреного західного хлопця, який переглядає численні міжнародні онлайн-сайти знайомств, як законний, так і неприємний, чесно представлений, і я вважаю освітнім».

 

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.jamesherbertharrison.net і прочитайте його книгу

 

Я щиро вірю в освіту та вивчення речей такими, якими вони є, перш ніж робити щось велике.

 

Книга Харрісона – чудовий матеріал для цього!

 

Я також готую відеоінтерв’ю з Харрісоном, щоб поділитися своїм досвідом і надихнути неодружених і шукаючих західних чоловіків досягти своєї мети створити сім’ю з українкою. Підпишіться на мій канал YouTube, щоб переглянути відео.

Наука на службі у кохання! Як правильно бути вибагливим у пошуках справжнього кохання