Як особисто зустрічатися з українськими жінками у 2024 році

Знайти дружину-українку за допомогою метчмейкінгу

Ми продовжуємо мати заручини кожні 2 місяці, як і в ті часи, коли чоловіки приїжджали до Києва і влаштовували побачення в гарних ресторанах, приносячи букети і зачаровуючи дівчат. Але процедура знайомства змінилася - спочатку ми знайомимо чоловіків і жінок онлайн. Потім вони розвивають комунікацію і поєднуються інтелектуально та емоційно. Це новий світовий тренд знайомств, який виявився таким же ефективним, як і особисті зустрічі. Мета онлайн-спілкування - обговорити ваші ключові життєві цінності та очікування від стосунків, а також переконатися, що ви хочете зустрітися особисто, тому що все, що між вами відбувається, здається "саме тим".

щаслива пара на побаченні

Зустрічі з українськими жінками з допомогою метчмейкера

Коли ви плануєте особисту зустріч, ви можете приїхати в країну, куди вона переїхала через війну, зустрітися з жінкою у вашій країні або відправитися в романтичну подорож разом.

  1. Зустрітися з жінкою на її території - найпростіший і найефективніший варіант. Багато наших клієнток переїхали через війну і більше не живуть у Києві. Якщо вона в Європі, то легко спланувати довгі вихідні разом, навіть якщо для цього потрібно летіти з Північної Америки.

  2. Ми не рекомендуємо їхати в Україну зараз через війну. Здійснюйте цю поїздку на свій страх і ризик: авіарейсів в Україну немає, вам потрібно дістатися до найближчої сусідньої країни і сісти на поїзд або автобус до Києва. Якщо ви приїдете сюди, то, швидше за все, перебуваючи в центрі Києва, ви будете в безпеці. Головне, щоб жінки в цей час теж були в Україні. Кілька чоловіків, які ризикнули поїхати в Україну, мали ідеальні побачення в Києві! Заздалегідь спланувавши, ми організували особисті побачення з 3-5 кандидатами, які закінчувалися знайомством і продовженням спілкування після від'їзду чоловіків. Такий підхід заощадив нашим клієнтам багато часу та грошей порівняно з організацією індивідуальної поїздки для жінки.

  3. Зустріч у вашій країні має сенс, якщо у неї є віза (США, Канада, Великобританія - візовий режим для громадян України) або вона живе в тій же країні, що і ви. Ми рекомендуємо вам забронювати для неї номер в готелі недалеко від вашого будинку і дати їй достатньо часу, щоб познайомитися ближче. Якщо ви віддаєте перевагу тому, щоб вона жила у вас вдома, вам потрібно детально обговорити це з нею і переконатися, що їй це буде зручно, а також, що у вас є окрема спальня з ванною кімнатою для неї. Її перебування у вашому домі має сенс, якщо ви станете дуже близькими в онлайн-спілкуванні і розвинете добрі стосунки та довіру.

  4. Спільна романтична подорож вимагає багато відкритого спілкування і довірливих розмов в Інтернеті. У хороших співрозмовників це вийде. Обов'язково обговоріть свої очікування від спілкування: як часто ви будете писати або дзвонити один одному, коли ви будете здійснювати відеодзвінки і т.д., щоб ви відчували себе спорідненими душами ще до того, як зустрінетесь.

Особисте знайомство для створення сім'ї з українською жінкою

Наші програми метчмейкінгу містять багато тренінгів, спрямованих на те, щоб допомогти нашим клієнтам впоратися з культурними відмінностями та типами особистостей. Ми навчаємо, як побудувати довіру, використовуючи доступні онлайн-інструменти, і підтримуємо жінок, коли бачимо пару, яка подобається один одному.

Наша мета - створення нової сім'ї! Наші програми знайомств повністю оснащені не тільки особистими знайомствами, а й зворотним зв'язком після побачення, та ідеями про те, як справити враження на жінку, оскільки ми знаємо кожну з наших клієнток особисто.

Знайти чудову дружину з України абсолютно можливо!

Як метчмейкер заощаджує вам тисячі, знаходячи кохання Міжнародна конференція метчмейкерів 2024 в Лондоні