17-річчя бутіка знайомств

У нас є традиція відзначати День народження нашого бутіка Matchmaking на початку жовтня.

Починаючи з 2003 року, щороку ми проводимо унікальну вечірку, присвячену нашій місії по об'єднанню людей незалежно від кордонів, відстані і часу.

У 2020 році вечірка була присвячена заходу Speaking Club нашого бутіка знайомств. Щомісяця Наталі, керуючий партнер і головний метчмейкер бутика, організовує захід для практики англійської мови для жінок. У наших клієнтів була можливість не тільки попрактикувати свою англійську, познайомитися з новими людьми, а й особисто зустрітися з Наталі і отримати з більше ідей про те, як зробити міжнародну історію кохання успішною.

Ігристе вино, яскраві посмішки, хороші бесіди і сміливі ідеї ... Ми провели пряму трансляцію на каналі Бутік на YouTube.

«Збереження відносин на відстані під час глобального карантину і самоізоляції» було оптимальним рішенням. Дівчата поділилися своїми думками, побоюваннями, ідеями і пропозиціями про те, як налагодити відносини на відстані, не дивлячись на карантин.

Коментарі відвідувачів нашого каналу YouTube, які дивилися трансляцію, зробили нашу бесіду більш живою і цікавою. Багато хлопців могли почути від дам відповіді на свої особисті питання. Нам навіть вдалося підібрати нову пару після стріму. Коли джентльмени побачили чарівних дам в нашій трансляції, ми отримали ряд нових запитів про знайомства!

Святкування ювілеїв - це весело!

 

Інтерв’ю з Наталі Коваль в “Українській правді”. Certification with the International Matchmaking Institute. New York.