7 рис ідеального партнера

Знайти дружину-українку за допомогою Possible

Іноді чоловіки серйозно не розуміють, що такого особливого в українських дівчатах.  Втім, це питання зазвичай задають ті, кому не пощастило познайомитися хоча б з однією з них ближче. І це, без сумніву, їхнє велике упущення.

Тим не менш, є чимало щасливих пар з дружиною-українкою та чоловіком-іноземцем. І здебільшого це заслуга міжнародного шлюбного агентства "Possible", яке вже більше десяти років зводить разом самотні та спраглі кохання серця.

Так якими ж характеристиками повинен володіти хороший партнер? І що такого дивовижного в жінках з України? Давайте розглянемо основні 7 характеристик ідеального партнера!

Сповнена пристрасті та справжньої краси

Коли чоловіків запитують про їхні ідеальні якості партнерки, вони часто не знають, що відповісти. У більшості випадків вони дають розпливчасту відповідь і наводять наступний перелік рис характеру своєї потенційної дружини:

  • краса
  • вміння готувати;
  • матеріальне забезпечення.

Однак ми розповімо вам про деякі риси характеру українських жінок, які, без сумніву, зачеплять ваше серце.

Однією з важливих рис будь-якої українки є її пристрасність та відкритість. Однак, варто зазначити, що цю сторону своєї особистості вона показує далеко не всім. Тому дуже часто може скластися враження, що вона схильна бути холодною і стриманою. Насправді, українські дівчата дуже люблячі, теплі та пристрасні. Просто вони звикли розкривати цю сторону свого характеру тільки тим, кому дійсно довіряють.

Але не варто засмучуватися! Якщо вона продовжує з вами зустрічатися, це вірна ознака того, що жінка дійсно зацікавлена у вас і бачить у вас потенційного чоловіка.

Іноді можна почути твердження, що слов'янські дівчата - одні з найкрасивіших у світі. І це не перебільшення. Це дійсно так. Так в чому ж їх секрет?

В Україні рідко зустрінеш недоглянуту і погано виглядаючу дівчину. Вся справа в тому, що вони звикли дбати про свою зовнішність. І роблять вони це протягом усього життя за допомогою догляду за шкірою, дієт, спорту тощо.

Крім того, українки мають чудове почуття стилю, що дозволяє їм виглядати приголомшливо.

Вони люблять бути красивими для свого коханого чоловіка.

Прийняття іноземної культури

Що робить ідеального партнера більш ідеальним? Або особливим? Однією з найбільш незвичних і водночас милих рис українських жінок є прийняття іншої культури. Вони не просто з розумінням ставляться до чужої культури і традицій. Вони буквально пристосовуються до неї і вивчають нову мову.

Більшість українок (близько 99,9%) вирішили переїхати в країну своєї другої половинки і прийняти всі її особливості. Ймовірно, це пов'язано з тим, що жінки з України люблять подорожувати і вивчати іноземну культуру.

Інтелект і працьовитість

Іншими важливими характеристиками ідеального партнера є вища освіта та працьовитість. Більшість жінок у цій країні дуже амбітні та незалежні за своєю вдачею. Їх з народження вчать, що перш ніж вийти заміж, потрібно здобути гідну освіту. Тому одразу після школи вони вступають до університету. А потім влаштовуються на роботу, де розкривають усі свої амбіції.

Саме тому близько 60% жіночого населення України закінчують університети, а їхніми відмінними рисами є розум і освіченість. Як показує практика, багатьом чоловікам подобається, коли кохана дружина може підтримати з ними розмову на будь-яку інтелектуальну тему, а також висловити свою думку з будь-якого питання.

Що стосується роботи, то в цьому випадку вони дуже цілеспрямовані і намагаються використовувати всі можливості.

Отже, якщо ви шукаєте такого супутника життя, то ви точно знайдете його в Україні!

Традиційні сімейні цінності та турботлива особистість

Як описати свого ідеального партнера? Якщо поставити пару таких навідних запитань, то напевно чоловік відповість, що в ідеалі його супутниця життя повинна бути домогосподаркою. І українська жінка з легкістю може йому це подарувати.

Незважаючи на можливості чи посаду, для неї пріоритетом завжди буде сім'я. Вони виросли в одному середовищі, де мама присвятила себе їхньому вихованню. Тому, обираючи між роботою і турботою про дитину, жінка однозначно вибере другий варіант. 

Принаймні, поки дитині не виповниться 3 чи 5 років.

Крім того, українські жінки дуже турботливі. Їх турбота поширюється на всіх близьких і дорогих їм людей, яких вони намагаються оточити любов'ю і підтримкою (зокрема, емоційною). Вони стають чудовими матерями і бабусями, а також нянями.

Вони також будуть чудово піклуватися про сім'ю свого чоловіка.

Ощадливість. Гроші будуть у надійних руках

Остання і важлива риса - вміння заощаджувати гроші. Звичайно, робити це вкрай складно, адже дівчина повинна завжди тримати себе у формі і виглядати чудово. Однак навіть у цьому випадку вона намагається бути ощадливою з грошима. Часто буває так, що українки рахують або ретельно планують бюджет і витрачають його дійсно з розумом. Принаймні, ця особливість точно стосується її заощаджень!

Так якими ж якостями повинні володіти ваші ідеальні стосунки?

Якщо все вищесказане підходить під характеристики вашого ідеального партнера, тоді вам неодмінно варто звернутися в міжнародне шлюбне агентство "Possible". З вами будуть працювати найкращі фахівці, які вислухають ваші побажання і підберуть ідеальну пару!

Зак та Леся, наша пара в США Блондинки чи брюнетки?