Блондинки чи брюнетки?

Красива жінка

Мабуть, одне з найпопулярніших питань вічності, поряд із монологом Гамлета «Бути чи не бути?» таке питання: «Чоловіки віддають перевагу блондинкам чи брюнеткам?»

 

На перший погляд може виникнути природне збентеження: що тут такого важливого? Однак ця тема стала настільки популярною, що навіть вченим стало цікаво провести опитування з цього приводу серед представників чоловічої статі. Однак, незважаючи на всі результати, суперечки про те, блондинки чи брюнетки краще, точаться досі.

 

Так чи інакше, в міжнародному шлюбному агентстві Possible ви можете знайти брюнетку, блондинку, а також дівчину з іншим кольором волосся, яка виправдає ваші очікування.

 

Отже, давайте перейдемо до головного питання, яке хвилює багатьох людей. Чоловіки віддають перевагу блондинкам чи брюнеткам? Давайте розберемося разом!

 

Що робить блондинок унікальними? Тільки факти!

Як вже було сказано вище, популярність теми «блондинки чи брюнетки чоловіків більше приваблюють» не збирається зменшуватися. Дівчата, які хочуть знайти свого єдиного, часто звертаються до статистики, щоб дізнатися, який колір волосся віддають перевагу чоловіки. І щороку він змінюється.

 

Отже, кого вибрати: блондинок чи брюнеток?

 

Мабуть, почнемо з пояснення того, що робить блондинок привабливими для чоловіків.

 

Почнемо з того, що відсоток натуральних блондинок у світі вкрай малий. Це близько 5%, і в рахунок, звичайно, не беруться дівчата, які пофарбували волосся. Цей колір волосся найбільш поширений серед представниць прекрасної статі з України або країн колишнього радянського блоку. Отже, якщо ви мрієте про казкову біляву принцесу, то тепер ви знаєте, де її шукати!

Популярність блондинок також пояснюється тим, що вони часто сприймаються як більш доброзичливі і легкі жінки. З ними легше розмовляти, до того ж вони здаються більш тендітними і ніжними. Це змушує чоловіка почуватися лицарем у блискучих обладунках поруч із такою дівчиною.

 

Також існує думка, що представницям світлого волосся часто не потрібно накладати багато макіяжу, щоб добре виглядати. Їхні риси обличчя часто дуже м'які і злегка округлі.

Коли згадуєш про блондинок, часто думаєш про поширений стереотип, що вони не надто розумні. Однак це лише безпідставні забобони, які не мають нічого спільного з реальністю.

 

Адже вони, як і брюнетки, навчаються в престижних університетах і коледжах, а потім стають професіоналами своєї справи. Крім того, науково доведено, що колір волосся не є ознакою і показником інтелекту.

 

Наостанок варто сказати, що дівчата зі світлим кольором волосся з давніх часів вважаються більш привабливими.

 

Це було пов’язано з тим, що красиві давньогрецькі богині мали світле волосся.

 

Це вважалося своєрідним еталоном краси, до якого прагнули всі дівчата. Крім того, сьогодні ми маємо багато прикладів серед блондинок, які стали загальними улюбленицями та секс-іконами.

Що робить брюнетку красивою? Хлопцям подобаються брюнетки?

Тоді як щодо дівчат з темним кольором волосся? Чи подобаються чоловікам брюнетки? І що вони про них думають?

 

Коли мова заходить про брюнеток, чоловіки часто описують їх як тих партнерів по життю, з якими вони можуть пройти через усі труднощі. Взагалі брюнетками вважаються:

 

розумна;

успішна;

кар'єрна.

Також існує думка, що брюнетки більш успішні в бізнесі, ніж блондинки. Це було доведено багатьма дослідженнями. Вони повністю віддаються своїй роботі, тому у них завжди буде фінансова стабільність.

 

Однак це не означає, що блондинки дурні або неуспішні. Швидше за все, цей стереотип сформувався через різноманітні упередження.

 

Однак це далеко не всі властивості, які їм притаманні. Як не смішно, але часто чоловіки трохи бояться дівчат з вороним волоссям. Швидше за все тому, що ці жінки поводяться як дуже пристрасні партнери, сповнені сильного почуття власної гідності. Але не варто думати, що брюнетка - це неприступна фортеця, яку час від часу доведеться проривати. Дуже часто вони намагаються приховати свій м'який і чутливий характер за розумною зовнішністю.

 

Що стосується рис обличчя, то часто вони досить виразні і запам'ятовуються. Якщо надмірна кількість макіяжу на блондинці часом може здатися недоречною, то у темноволосих красунь однозначна перевага. Дуже ефектно вони виглядають з яскравими відтінками помади, що додає їм шарму.

 

Брюнетки чудово виглядають не тільки з макіяжем. Багато з них можуть легко підкорити чоловіка без товстого шару косметичних засобів.

 

Підводячи підсумки, варто підкреслити, що якщо чоловік говорить «мені подобаються брюнетки», це часто означає, що він бачить в цьому типі потенційну пару для стабільного і щасливого шлюбу.

Так все-таки блондинки чи брюнетки?

 

Питання, чи віддають перевагу чоловікам блондинок або брюнеток, буде актуальним ще багато років, а то й століть. Адже смаки у всіх абсолютно різні, як і очікування від другої половинки.

 

Але варто пам'ятати, що кожна жінка прекрасна по-своєму. Не колір її волосся робить її красивою, а те, як вона вміє себе подати. Зрештою, є вагома причина вважати впевнених людей найпривабливішими незалежно від кольору волосся.

 

Бутік знайомств Possible може запропонувати вам анкети багатьох українських красунь з різними кольорами волосся. Все, що вам потрібно зробити, це зв’язатися з нашими міжнародними сватами, які допоможуть вам знайти найкращу пару.

7 рис ідеального партнера Бутик метчмейкінгу Possible