Бутик метчмейкінгу Possible

Бутик метчмейкінгу Possible поновив сертифікацію в Міжнародному інституті метчмейкінгу

Бутик метчмейкінгу Possible, що існує з 1996 року та має багато успішних історій, створених родин та народжених дітей, дотримується найвищих норм етики та професійних бізнес-практик.

У березні 2021 року ми поновили нашу сертифікацію в Міжнародному інституті метчмейкінгу (IMI).

Існує лише один інститут у світі – IMI в США, Нью-Йорк, який навчає метчмейкерів у всьому світі:

  • як створювати пари
  • як вести етичний бізнес
  • як надавати послуги метчмейкінгу
  • що таке метчмейкінг
  • як обслуговувати клієнтів найефективніше
  • правильні бізнес-моделі
  • підтримка метчмейкерів по всьому світу

Безпечно працювати з нами, тому що бутик метчмейкінгу Possible сертифікований як професійна компанія не тільки в Україні, а й у всьому світі. Ми демонструємо наші високі бізнес-практики, відповідальність, дотримання професійних правил і прагнення до щастя наших клієнтів.

Наталія Коваль – наш ключовий метчмейкер, працює з Інститутом метчмейкінгу з 2008 року. Вона пройшла сертифікаційний курс «Новий метчмейкер» у 2008 році, маючи вже тоді 5 років бізнес-досвіду. Але зараз, озираючись назад, ми бачимо, що багато речей і технологій покращилися, і найкращі результати можна досягти в колабораціях.

Це одна з причин поновлення нашої сертифікації в Міжнародному інституті метчмейкінгу, але інші переваги також численні.

Що ми робимо для наших клієнтів? Основний ключовий компонент надання послуг – це довіра.

Часто клієнти запитують: «Як я можу вам довіряти? Як я можу знати, що ви надасте заявлені послуги?»

Ми хочемо донести, що довіра будується під час особистої розмови і стає міцнішою завдяки досвіду, який клієнт має з певним бізнесом або особистістю.

Факт, що метчмейкер зареєстрований у великій організації, яка перевіряє:

  • бізнес-модель і принципи
  • кваліфікацію метчмейкера
  • історію бізнес-практики
  • існуючий веб-сайт і його функціональність
  • чіткі бізнес-моделі
  • кодекс етики агентства, звісно

Ви можете побачити, що існують глобальні практики, доступні для метчмейкера, який дотримується цих глобальних практик і підтримує правила.

У нас є кодекс етики, підписаний з IMI на нашому веб-сайті, який підтверджує, що ми розуміємо етичні та професійні норми професії. І, звісно, підтримуємо клієнтів і їхнє прагнення до особистого щастя та створення сім'ї.

Сертифікація також стосується професійного зростання та професійного бізнес-зростання. Тому що під час реєстрації в Міжнародному інституті метчмейкінгу є безліч курсів, які дають багато бізнес-інсайтів та ідей щодо роботи з клієнтами, ефективних бізнес-стратегій та способів допомоги клієнтам у знаходженні їхніх пар.

Є також глобальна база даних самотніх людей, яка приватно розділяється між метчмейкерами. Це дозволяє нам знайти пару найбільш продуктивним і успішним способом у наших базах даних, і клієнти отримують користь від цього.

Інститут метчмейкінгу є офіційним професійним академічним інститутом, сертифікованим урядом США, який має право надавати сертифікацію.

Під час курсів у Інституті метчмейкінгу ми слухаємо лекції професорів про природу кохання, природу стосунків, процеси створення сім'ї та в самій сім'ї, статистику, соціологію, психологію.

Ми пов'язані з найтоншою матер'єю науки, якою є добробут людини, і хоча дуже важко оцінити кількість кохання, можна все ж таки знайти загальні тенденції у вираженні почуттів людей. Це допомагає професійним метчмейкерам виконувати свою роботу, спираючись на наукові дослідження.

Будучи частиною Global Love Institute, створеного IMI, ми також беремо участь у професійних конференціях, де зустрічаємося з метчмейкерами особисто, заводимо друзів і домовляємося про різні види співпраці між метчмейкерами для допомоги клієнтам.

Працювати з метчмейкером не є ракетною наукою, але це спирається на серйозну науку. Це наука про розуміння людей, психологія, і наука про те, як робити все можливе для чоловіків та жінок, які приходять і довіряють вам допомогу у звільненні від самотності та створенні стійких сімейних стосунків.

Ми пишаємося тим, що є частиною Міжнародного інституту метчмейкінгу та глобальної бази даних кохання. І таким чином ми маніфестуємо найвищі бізнес-практики, кодекс етики та нашу приналежність до міжнародної спільноти професійних метчмейкерів.

Блондинки чи брюнетки? Запрошуємо на англійський розмовний клуб з Наталі